За разлика от предния...
Очаквам с нетърпение момента когато All In ще поеме щафетата на паузата от Кайри
. И искам да видя как ще развият историята в Пен Драгън
. А ако има българин в BB Project...
IMBAAAAAA!!!SHOGUN написа:До колкото знам SHONEN e наполовина японец, наполовина французин. На оригиналната корица знамето е френско, което не ми се нравеше особено и затова мина в българско![]()
Корицата е много якичка (макар че на предния брой по ми харесваше
)Mulder написа:SHOGUN написа:До колкото знам SHONEN e наполовина японец, наполовина французин. На оригиналната корица знамето е френско, което не ми се нравеше особено и затова мина в българско![]()
А какво общо има хамериканското тогава? Българо-Японски отношения - OK, aма такъв про-американизъм за къде?
IvanTheChemist написа:Не ми харесват двете ИДЕНТИЧНИ заглавия - BB Project и Omega Complex в един брой. Просто се чувствах тъпо, че два пъти чета 2 истории за 1 герои. Разваля се кефът и от двете заглавия. Отделно от това All in ми е суууупер скучно и едвам го прочитам. В крайна сметка се оказа, че най-хубавото в 7ми брой е корицата и Vairocana. Колкото и странно да е, това заглавие най-малко ми харесваше в началото, сега вече мяза на нещо.
Ano...,ти не четеш ли страниците там на художника or something/не му помня името/
или то зарад голите сцени....

Mulder написа:Define тарикатско. IvanTheChemist точно тези 2 манги са единственото хубаво нещо което излиза. А баш Vairocana изглежда от типичните манги където не знаеш кой е мъж и кой е жена. А аз по futa не си падам. И предпочитам 4 хубави манги с еднакви персонажи отколкото пуберка, която се реже.

Mihata написа:Само аз ли предпочитам All in да е комикса с по-дългите паузи?
.gif)
.gif)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта